Yerel Basında Bugün (16.02.2012)

Yerel Basında Bugün (16.02.2012)
16.02.2012
564
A+
A-

16.02.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Dişli, Sangarius ve komplo iddialarının da içinde olduğu iddialara cevap verdi

“Dişli: Koltuğa çivili kazık çakmadım!”

Amerika’dan yeni dönen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli sıcak gündemdeki konuları açıkladı. Süleyman Dişli: “Koltuğa çivili kazık da çakmadım. Biz insanlara, hizmet peşindeyiz” dedi.

ADAPOSTASI

“Dişliden çarpıcı açıklamalar”

Basın toplantısı düzenleyen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, iddiası ve Sangarius ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ANADOLU

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, som günlerde kamuoyunu meşgul eden komplo iddialarına açıklık getirmek için basın toplantısı düzenledi

“Dişli tatmin etmedi”

Toplantıda kendisine yöneltilen onlarca soruya karşın konuyu kısa ve öz geçiştiren Dişli, “Konu yargıda yorum yapmam doğru olmaz diyerek” iddiaları yanıtsız bıraktı.

BİZİMSAKARYA

Başkan Süleyman Dişli gündemi meşgul eden iddiaları cevapladı

“Komplo yok”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, düzenlediği basın toplantısında, geçen haftanın gündemi olan komplo iddiası, Sangarius ve Gar Meydan’ndaki arsa satışı ile ilgili iddiaları cevapladı.

SAKARYAHALK

“Zararımız olmadı”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ABD’deki ziyaretleri sırasında Belediye Meclisi’ndeki yaşanan tartışmalar ve sonrasında ortaya atılan iddialarını yanıtladı. Arya Otel’de düzenlediği basın toplantısında komplo iddialarına inanmadığının altını çizen Başkan Dişli, Sangarius Projesi’nde de Belediyenin hiçbir zararı olmadığını anlattı.

YENİGÜN

Çark Caddesi ve çevre esnafından SEDAŞ’a tepki yağdı

“Yeter artık yeter”

SEDAŞ’ın şehrin ticaretini yönlendiren Çark Caddesi ve civarında yaptığı elektrik kesintileri, esnafı canından bezdirmeye yetti. SEDAŞa tepki gösteren esnaf, “Savaşta Bağdat’ta bile bu kadar elektrik kesintisi yaşanmadı” dediler.

YENİHABER

Başkan Dişli: Belediyemizin üzüleceği, sıkılacağı, zarar ettiği bir konu yok

“Sangarius savunması”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, meclis üyesi Ahmet Çil ve ‘Sangarius Projesi’ ile ilgili iddialara basın toplantısıyla cevap verdi. Dişli “Komplo iddialarına inanmıyorum Sangarius’ta ise zararımız yok” dedi.

YENİSAKARYA

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli, iddiaları yanıtladı

“Komplo yok”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, haksız kazançla suçlanan meclis üyesi Ahmet Çil için, “Konu yargıda, ancak ben komploya kesinlikle inanmıyorum” dedi.

16/02/2012 MA


564 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.