Yerel Basında Bugün (16 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (16 Ağustos 2017)
16.08.2017
689
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Tarihi Hata Olur ! ‘

Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Tren Garı’nı Mithatpaşa’ya taşıyarak mevcut alanı yaşam alanı olarak değerlendirmeyi planlıyor. Tren seferlerinin şehir merkezinden yapılmasını isteyen Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) “Nostaljik bir anlamı ve 120 yıllık bir geçmişi bulunan Adapazarı Garı ve tren hattının kaldırılması tarihi bir hata olur” uyarısında bulundu.

 

 ADAPOSTASI

‘Adaray Seferleri Duracak Mı ?

Türk Ulaşım-Sen Başkanı Ömür Kalkan, ADARAY seferlerinin 20 Ağustos tarihinden itibaren duracağını iddia etti.

 

BİZİM SAKARYA

 ‘O İsterse Olacak

Sakarya Sivil Toplum Platformu Ada Ekspresi’nin şehir merkezine girmesine Bakanlığın ve Demiryolları’nın kabul ettiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da onay verirse gerçekleşeceğini bildirdi.

 

SAKARYAHALK

‘TCDD’ nin Teklifleri Yeniden Alınmalı

Ada Ekspresi konusunu değerlendirmek üzere gazetecilerle bir araya gelen Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) üyeleri Sakarya halkının trene Gar’dan binmek istediklerini belirterek “TCDD’nin teklifleri yeniden ele alınmalı” şeklinde konuştu.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘Rapor Bakanda!’

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, yerli otomobil üretimi için gerçekleştirilen son hazırlıkları da içeren ayrıntılı raporu teslim etti.

 

SAKARYA YENİHABER

’Bin 500 Binada Büyük Risk Var’

Sakarya Üniversitesi Rektörü ve Deprem Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 17 Ağustos depremini gören çok katlı bin 500 binanın olası depremde yıkılma riskinin çok yüksek olduğunu söyledi.

 

YENİ SAKARYA

‘Tren Merkez Gara Gelmeli’

SATSO Eş Başkanı Av. Önder Döker, “Bütün dünya raylı sistemin şehir içine girmesi için çalışırken bizim 120 yıldır şehir içinde bulunan trenimizin kaldırılmasına uğraşılıyor. Biz buna hem üzülüyor hem de mantıklı bulmuyoruz” dedi.
689 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.