Yerel Basında Bugün (15.01.2012)

Yerel Basında Bugün (15.01.2012)
15.01.2012
473
A+
A-

15 Ocak 2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“KESK’TEN EYLEM”

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK)  Sakarya  Şubeler Platformu hükümet tarafından maaşlara yapılan zamları yetersiz bularak eylem yaptı!..”

 

ADAPOSTASI

Elektrikli ısıtıcılar ile kombiler çalışmadı. Ev ve iş yerleri karanlıkta kaldı.

“SEDAŞ PERİŞAN ETTİ”

Çark Caddesi ve çevresi dün nedeni bilinmeyen ve uzun süre giderilemeyen bir arıza nedeniyle uzun süre elektriksiz kaldı. İş yerleri karanlıkta kalırken, kombi ve ısıtıcılar çalışmadı.

 

ANADOLU

Türkiye kar esaretine boyun eğdi. Kar yağışı tüm ülkeyi ve bölgeyi etkisi altına aldı.

“BEYAZ ESARET”

Sakarya meteoroloji müdürlüğü don uyarısı yaptı. Marmara Bölgesi kar yağışı nedeniyle uzun süre elektriksiz kaldı. Doğalgaz çalışmadı. Vatandaş evinde dona kaldı. Yoğun kar yağışı beraberinde trafik kazalarını da getirdi.

 

BİZİM SAKARYA

Bursa’da çevrim santral trafosu patladı, 7 il elektriksiz kaldı.

“KABUS GİBİ İKİ SAAT”

Bursa’da çevrim santralinde meydana gelen patlama domino etkisi yarattı. Saat 14:00 de meydana gelen arızayla birlikte Trakya Bölgesi’nin tamamı, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’nın ise büyük bölümü 2 saat süreyle elektriksiz  kaldı.

 

SAKARYAHALK

“ONA BUNA DOKUNMA DE, SONRA DA FERYAT FİGAN ET”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Stadıma dokunma, garıma dokunma, minibüsüme dokunma, Uzun Çarşıma dokunma, Dörtyol’a dokunma. Ondan sonra Sakarya köy gibi diye feryat figan ediliyor. Herkes değişimin kaçınılmaz olduğunu bilmeli” dedi.

 

YENİHABER

TRAKYA’DAN SAKARYA’YA 20 MİLYON KİŞİ ELEKTRİKSİZ KALDI.

MARMARA FELÇ OLDU”

Bursa’daki doğalgaz çevrim santralinde meydana gelen arıza dün öğleden sonra Marmara Bölgesi’ni elektriksiz bıraktı. 20 milyon kişinin etkilendiği saatler süren elektrik kesintisi nedeniyle hayat felç oldu.

 

YENİGÜN

Sayıştay Denetçileri resmi kurumların hesaplarını didik didik etti.

“VALİ’YE ZİMMET!

Sayıştay’ın yaptığı denetimlerin 2010 yılına ait bölümünde Sakarya Valisi Hüseyin Atak’a 237  bin lira zimmet çıkartıldığı öğrenildi.

 

YENİ SAKARYA

“BUZ KESTİK”

Kar ve soğuk, elektrik kesintisiyle birleşince çekilmez oldu. Bursa’daki trafo patlaması sonucu yaklaşık 3 saat ısınamayan Sakarya’nın büyük bölümü, bu süre içinde ‘Ya elektrik gelmezse’ diye kabus yaşadı.

15/01/2012- Nisa Güray

 
473 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.