Yerel Basında Bugün (15 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (15 Mayıs 2018)
15.05.2018
1.343
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

KALEMİ KIRILDI

CHP’de patlak veren ‘Bağnaz-Yobaz seçmen’ skandalı nedeniyle Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bülent Duran’a tepkiler devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da yazılı açıklama yaparak, ‘Kimseyi kendi insanımla ilgili böyle konuşturmam’ dedi. Duran’ın ihracı gündemde.

 

ADA POSTASI

BALIK TUTMAK İÇİN GİTMİŞLERDİ NEHİRDE KAYBOLDULAR

Hendek’te Sakarya Nehri’nde arkadaşlarıyla birlikte balık tutan iki kişi, suya düşmesi sonucu kayboldu.

 

BİZİM SAKARYA 

GÜNDEM: YOBAZ

Prof. Dr. Bülent Duran’ın aday adaylığı açıklamasında, Sakarya ve çevresinde yaşayanları tanımlarken kullandığı ‘Bağnaz, tutucu ve yobaz’ sözcüklerine kendi partisinden ve MHP’den tepki geldi.

 

SAKARYA HALK

GEREĞİNİ YAP ISIR

CHP Sakarya Parti il binasında milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra, ‘Sakarya, Bolu ve Düzce maalesef bu yöreler batıya çok yakın olmalarına rağmen Türkiye’nin tutucu, bağnaz ve yobaz yöreleri’ diyen Prof. Dr. Bülent Turan’a tepkiler dinmek bilmiyor. Seçmen ise CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır’ dan skandal sözlerle ilgili gereğini yapmasını bekliyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

MECLİSTEN TURAN’A TEPKİ

Büyükşehir Mayıs Meclisi’nde CHP’li aday adayı Bülent Turan’ın sözlerini kınayan Başkan Toçoğlu, ‘Siyaset yapan bir kısım insanlar bu dünyada yaşamıyorlar’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

HAKARET EDEMEZSİNİZ!

Büyükşehir Meclisi’nde CHP’li Milletvekili aday adayı Bülent Turan’ın Sakarya’ya yönelik sözleri kınandı. Başkan Toçoğlu, ‘Milletimizin önüne çıkacaksınız ama milletimize hakaret edeceksiniz. İnsanları kategorize etmek yakışacak bir durum değil’ dedi.
1.343 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.