Yerel Basında Bugün ( 15 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün ( 15 Aralık 2017)
15.12.2017
709
A+
A-

ADA POSTASI

7/24 SAHADA OLACAĞIZ

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi çok çalışmalıyız. Yorulmadan, yüksünmeden sahada olmalıyız. Uyumlu ve gayretli çalışmalarımızla 2019’da başarıya ulaşacağız” dedi.

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SÖZLER BAŞKA, GÖRÜNTÜ BAŞKA !

Sakarya’da artan nüfusla birlikte konut ihtiyacı da artıyor. Şehirde bir zamanlar tarla olan araziler tek tek imara açılarak yeni konutlar inşa ediliyor.

 

BİZİM SAKARYA

ADLİYE İÇİN TARİH: 2018

Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, yeni adliye binasıyla ilgili tarih verdi. Dursun plan ve projelendirmenin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi.

 

SAKARYA HALK

İYİ UYKULAR AK PARTİ

AK Parti Sakarya Milletvekili ile Sakarya Büyükşehir Belediyesine ağır sözler ve iddialarla yüklenen Adapazarı Gar Müdürü Hüsamettin Töre tepkilerin odağı olunca devreye sendikalar girdi. Sendikalar basın açıklamalarıyla gar müdürüne sahip çıkarken, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, vekili ve belediyesini savunan tek bir kelime edemedi.

 

YENİHABER

FERİZLİ’DE DAL İNADI

AKP Genel Merkezi dün Ferizli İlçe Başkanı olarak daha önce adaylıktan çekilen Dursun Ali Dal’ı atadı. Karar ilçede tepkiyle karşılandı. Partililerin ve meclis üyelerinin istifa hazırlığında olduğu öğrenildi.

 

 

YENİGÜN

FERİZLİ’DE SÜRPRİZ ATAMA

AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı’na yönelik tartışmalara Genel Merkez son noktayı koydu ve daha önce ilçe başkan adaylığından çekilen Dursun Ali Dal’ı ilçe başkanı olarak atadı.

 

YENİ SAKARYA

İMAR HATASININ DÖNÜŞÜ OLMAZ

Başkan Toçoğlu, ” Çalışma yaparken şehrin sosyolojisini, kültürünü nasıl göz önünde bulunduruyorsak dokusuna, imarına da dikkat etmek durumundayız. İmarda yapılan hatadan dönmek çok zordur” dedi.

 

 
709 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.