Yerel Basında Bugün (14.04.2013)

Yerel Basında Bugün (14.04.2013)
14.04.2013
489
A+
A-

14.04.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Mayıs ayı seçimlerine kilitlenen SATSO kulislerinde başkanlık için sürpriz bir aday!

“SATSO’da başkanlık yarışı”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na başkan olabilmek için kıyasıya yarış önümüzdeki ay start alacak. Bu yarışta meslek kurulu odaları delegeleri ve başkanlarına yakın olanlar, SATSO başkanı seçilme şansını arttıracak.

ADAPOSTASI

Gazetesinde iki kişiyi öldürmüş, kendimde değilim demişti

“Algısını test ettiler”

İmtiyaz sahibi olduğu gazetesini denetlemek için gelen iki BİK görevlisini öldürdüğü ve bir kişiyi de yaraladığı öne sürülen Adnan uyumaz, adli tıpta algılama testine tabi tutuldu.

BİZİMSAKARYA

Eğitim Araştırma Hastanesi’nde (SEAH) ilklere imza atılmaya başlandı

“Sevindiren gelişme”

Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan ameliyatlar artık Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de yapılıyor. Hastanede ilk kez yapılan 3 ayrı ameliyat başarıyla sonuçlandı.

SAKARYAHALK

“Artık duyabiliyorlar”

Gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla adından sıkça bahsettiren Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi (SEAH) İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük metropoller dışında bir ilke daha imza attı.

YENİGÜN

“Hemen ayırın talimatı!”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimde jet hızı ile uygulamaya koyduğu 4+4+4 sistemi gereğince önümüzdeki dönem yapılması beklenen okulların ayrıştırılması uygulaması için hemen yapılması talimatı geldi.

YENİHABER

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar TC tartışmasında Karasu’yu örnel gösterdi

“TC kavgası sürüyor”

Tabeledan T.C. ibaresinin kaldırılmasıyla ilgili iddiaları AKP Serdivan İlçe Danışma Meclisi’nde yanıtlayan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Karasu Belediyesi’nin fotoğrafını göstererek, “madem öyle Karasu Belediyesi’nde niye TC yok?” dedi

YENİSAKARYA

“Kuzu başkanlık sistemini anlattı”

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, başkanlık sistemine ilişkin, “bu sistem gelirse ‘federal yapı, eyalet modeli’ gelir diye korkutuyorlar. Açık söylüyorum, şahsen bilsem ki bu, federal yapının zeminidir, şu anda vazgeçerim savunmaktan” dedi.

 
489 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.