Yerel Basında Bugün (13.07.2012)

Yerel Basında Bugün (13.07.2012)
13.07.2012
480
A+
A-

13.07.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kaynarca’dan birinci sınıf içme suyu akacak”

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca’nın suyunu Kaynarca’ya ulaştırmak için gerçekleştirilecek olan Kaynarca İçme suyu İsale Hattı Projesi’nin temeli atılıyor.

ADAPOSTASI

“E-muhtarlarımız oluyor!…”

SEMOS çalışmaları kapsamında Büyükşehir sınırları içerisindeki muhtarlara 311 bilgisayar teslim edildi. Artık muhtarlar tek tuşla vatandaşa hizmet verebilecek.

ANADOLU

İnci: Fildişi cumhuriyeti ile ekonomik anlaşmalar yaptık

“Fildişi Sahili & Sakarya arası ticaret”

MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Halit İnci, ‘Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda hedeflenen kalkınma düzeyine ulaşması için dikkat etmesi ve aşması gereken eşik, orta gelir tuzağıdır’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Kaynarca’ya Sapanca suyu”

Yıllardır Kaynarca’da yaşanan içme ve kullanma suyu sorununda nihayet sona gelindi. ‘Kaynarca İsale Suyu Hattı Projesi’ temel atma törenine sayılı günler kaldı.

SAKARYAHALK

“Yerelde yeni model”

Yeni Anayasa ile birlikte yerel yönetim organizasyonu da yeniden yapılıyor. Gündemde İl Genel ve Büyükşehir meclislerini birleştirmek var. Büyük Kent Meclisi adıyla oluşturulacak eni meclis içim ilçe meclisleri dışında doğrudan seçim yapılacak.

YENİGÜN

SBS sonuçlarında biri Türkiye 2.si, 6 öğrencimiz 500 puan aldı

“Yüzümüz güldü!”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre, yapılan ilk tespitlerde 6 öğrencimiz 500 tam puan alırken, Ahmet Atlı Aygün ise OYP’ye göre Türkiye 2.si oldu.

YENİHABER

Şehrin prestij caddesini saram pis koku dar sokak esnafını da bezdirdi

“Kokuya çözüm yok”

Çark Caddesi’nin ardında Dar Sokak’tan da pis koku tepkisi geldi. Dar Sokak esnafları ağır koku sorununa kanalizasyon kapaklarının üzerine gazete kağıdı koyarak çözüm bulmaya çalışıyor.

YENİSAKARYA

“46 hissedilecek”

Türkiye yarından itibaren Kuzey Afrika üzerinden gelecek sıcak hava dalgasının etkisine girecek. Pazar günü 39 derece dolayında olması beklenen sıcaklık, yüksek nemle 46 derece hissedilecek.

13.07.2012 MA

 
480 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.