Yerel Basında Bugün (12.06.2012)

Yerel Basında Bugün (12.06.2012)
12.06.2012
393
A+
A-

12.06.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPOSTASI

Şeker çiftçisi APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya’ya fabrikanın satış yetkisini verdi

“Satış yetkisi tamam!”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifinin sahibi olduğu Adapazarı Şeker Fabrikasının hisselerinin satış ve devri konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesini içeren olağanüstü kongre; fabrikanın hisselerinin satışına yetki kararı çıktı.

ANADOLU

“Çiftçi fabrikasını satmak için yarıştı”

2 bin 415 ortağın oy kullandığı Olağanüstü Genel Kurulda bin 862 ortak satış için ‘evet’ derken, 525 ortak ise ‘hayır’ oyu kullandı. Oy kullanmak için adeta bir biri ile yarışan çiftçi polise zor anlar yaşattı.

BİZİMSAKARYA

“…Ve satılıyor!”

Öyle olacak, böyle olacak… Kota artacak, yasa çıkacak, kurtaracağız, kurtardık… dediler. Sonunda çiftçinin gözünü boyayıp, önüne şeffaf sandık koyup, davul zurna çalıp, meşaleler yakarak fabrikanın satışının yolunu açtılar. Hayırlı olsun Sakaryam!

SAKARYAHALK

APEK üyeleri Olağanüstü Kongrede yönetime olan desteklerini gösterdi

“Yetki APEK’te”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifinin (APEK) Olağanüstü Genel Kurulu Atatürk Stadı’nda yapıldı.Genel kurula katılan çiftçiler, APEK Yönetimine güvenlerini bir kez daha sandıkla ortaya koyarken, Başkan Ahmet Aya ve arkadaşlarına Adapazarı Şeker Fabrikası’nın hisse devri veya tamamının satışına karar vermeleri konusunda yetki verdiler.

YENİGÜN

APEK kongresinde son sözü çiftçi söyledi

“Şeker’e satış izni!”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin (APEK) Atatürk Stadı’nda gerçekleşen kongresine katılan çiftçiler, Başkan Ahmet Aya ve yönetime, Şeker Fabrikası’nın hisse devri veya tamamının satışına yönelik yetkiyi verdi.

YENİHABER

Açılışını Başbakan’ın yapacağı yeni terminalde gölgede sıcaklık 34 dereceyi geçti

“Terminal yanıyor”

60 milyon TL’ye mal olan Yeni Otobüs Terminali, soğutma sistemi çalışmayınca hamama döndü. Gölgede 34 dereceyi geçen sıcaklıkta otobüs bekleyen yolcular adeta kavruldu.

YENİSAKARYA

Toçoğlu, ‘Kendilerine olan güvenin devam ettiğini’ söyledi

“Anketler maksatlı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni 16 belediye arasında 15. sırada gösteren Andy Ar firmasının anketinin manipüle edildiğini öne sürdü.

12.06.2012 MA


393 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.