Yerel Basında Bugün (12.03.2012)

Yerel Basında Bugün (12.03.2012)
12.03.2012
662
A+
A-

12.03.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Korucuk park ihaleye çıkıyor”

Korucuk’a 40 dönüme yakın park kazandırılacağının müjdesini veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Göreve geldiğimiz ilk günlerde verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz’ dedi.

ADAPOSTASI

Nazmi Yıldırım yeniden başkan

“Tartışılan kongre bitti”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok tartışılan ilçe kongresi dün yapıldı. Daha önce adaylığını açıklayan Dursun Yedekçi, kongrede adaylıktan çekilirken, mevcut başkan  Nazmi Yıldırım yeniden başkanlık görevine seçildi.

ANADOLU

“Katlı pazar yıkılsın diye bakıyorlar”

Yıllar içinde 300’e yakın dükkânın kapısına kilit vurulduğu Katlıpazar yerinin unutulmuşluğu uzun yıllar Dernek Başkanlığı yapan Emine Durgun Yiğit’i isyan ettirdi.

BİZİMSAKARYA

Toplantı salonu savaş alanına döndü, yumruklar havada uçuştu

“… Ve susturdular”

Milli Eğitim Komisyonu’nda iktidar ve muhalefet milletvekilleri arasında kavga çıktı. Sandalyeler ve su şişeleri havada uçuştu. Yumruklanan milletvekili Engin Özkoç’a sağlık görevlileri müdahale etti.

SAKARYAHALK

“Mecliste yumruklar konuştu”

Geçen haftaya damgasını vuran TBMM Milli Eğitim Komisyonu 4+4+4 yeni eğitim modeli görüşmeleri kavgayla sona erdi. Kavgada CHP Milletvekili Özkoç da darbe aldı.

YENİGÜN

Fıtık ameliyatının ardından akıntı olunca hastaneye dönmüştü

“Hastane öldü!”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki fıtık ameliyatının ardından, akıntı olması üzerine yeniden hastaneye getirilen 42 yaşındaki Hatice Mercan, hayatını kaybedince, soruşturma açıldı.

YENİHABER

TBMM komisyonundaki 4+4+4 görüşmesinde meydan savaşı çıktı

“Özkoç hedef oldu”

Meclisteki 4+4+4 görüşmelerinde 12 saat konuşarak rekor kıran CHP Milletvekili Engin Özkoç, dün savaş alanına dönen komisyonda yumrukların hedefi oldu. Boğazı da sıkılan Özkoç yaralandı.

YENİSAKARYA

“Sözleşmeli eğitim!”

Türk Eğitim Sen’in ücretli öğretmenlerle ilgili açıkladığı rapora göre, Sakarya’da 2 bin 132öğretmen açığı var ve bu açık sözleşmeli öğretmenlerle karşılanıyor.

12/03/2012 MA

 
662 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.