Yerel Basında Bugün (10.01.2013)

Yerel Basında Bugün (10.01.2013)
10.01.2013
566
A+
A-

10.01.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Kar altındaki şehirde 2 gün süren su kesintisi adeta çileye dönüşürken, vatandaşlar tepkili

“Susuzluk kabusu çıldırttı!..”

Sakarya’da 2 gün süren kar yağışının ardından Su ve Kanalizasyon İdaresi elektrik kesintisi nedeniyle şehre suların verilmediğini açıkladı

ADAPOSTASI

2 gündür yaşanan su kesintisinden SEDAŞ sorumlu

“Pompalar elektriksiz şehir susuz kaldı”

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, iki gündür yaşanan su kesintisinin, Göl Tesislerine elektrik verilememesinden kaynaklandığını, sorunun kendilerinden olmadığını ifade ederek, ‘2014 yılında Akçay Barajının devreye girmesi ile böyle mağduriyetler yaşamayacağız’ dedi.

BİZİMSAKARYA

Günler süren su kesintisinde iki kurumda suçsuz olduğunu açıkladı

“Ne Saski ne Sedaş suçlu vatandaş”

SASKİ, ‘Bizim suçumuz yok. SEDAŞ elektrik veremedi, motorlarımız çalışmadı’ derken SEDAŞ iletim tellerindeki buzlanmalar kesintiye neden oldu” diyerek kendini savundu.

SAKARYAHALK

“Olan vatandaşa oldu”

Sapanca Gölü’nden şehre içme suyu pompalayan tesislere elektrik verilememesi nedeniyle şehir gün içinde ikinci kez susuz kaldı. Vatandaşların tepki gösterdiği SASKİ, ‘Sorun bizde değil’ derken SEDAŞ ise suçlu olarak kar ve buzu gösterdi. Bu durumdan etkilenenler ise yine vatandaşlar oldu.

YENİGÜN

Belediyenin Tıp Merkezi Başhekimliği’ne atanıyor

“Sarı Büyükşehir’de”

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde atandığı SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) yöneticiliği’nden olumsuz çalışmalar yüzünden istifa eden Uz. Dr. Aydın Sarı’ya, Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı.

YENİHABER

Sakarya’nın sahipsizliğini bir kez daha gördük

“Bahane çok çözüm yok”

Kar esareti sırasında şehri yönetenler sorunlara çözüm bulmak yerine bol bol mazeret ürettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da krizi yönetmek yerine AVM’de kahve içti.

YENİSAKARYA

“SEDAŞ’a su eleştirisi!”

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş., son kar yağışındaki elektrik kesintileri nedeniyle karanlıkta bıraktığı için değil de susuzluğa neden olduğu için hedef tahtası oldu

10 Ocak 2013 – A.T.


566 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.