Yerel Basında Bugün (10 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (10 Mayıs 2018)
10.05.2018
712
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ABDULLAH GÜLE ŞOK PROTESTO

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan’ın Sakarya’daki cenazesine katılan 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü gören C.T. isimli bir şahıs, Abdullah Gül’e yönelerek, ‘İsrail uşağısın., vatan hainisin diyerek tepki gösterdi.

 

ADA POSTASI

GIDA İHTİSAS ONAY ALDI

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Gıda İhtisas OSB’de yer almak isteyen üretici firmalar için talep toplamalarının başladığını ve talep formlarının SATSO ve Geyve Belediyesi’nden temin edilebileceğini söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

GÜL’E ŞOK TEPKİ

Eski Bakan Cevat Ayhan’ın cenaze namazı, 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yönelik tepkilere sahne oldu.

 

SAKARYA HALK

REİSE İHANET ETTİ

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Cevat Ayhan’ın cenaze namazına katılan Gül’e ‘Rabia’ işareti yaparak protesto eden vatandaşlara korumalar müdahale etti. Gazetecilerin ‘Neden protesto ettiniz’ sorusuna Celalettin Tuğrul, ‘Reisime ihanet ettiği için’ cevabını verdi

 

SAKARYA YENİ HABER

DUALARLA…

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Cevat Ayhan dün binlerce seveninin duaları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Ayhan’ın cenaze törenine Türkiye’nin dört bir yanından sevenleri katıldı.

 

SAKARYA YENİGÜN

EN GÜZEL HİZMET!

Büyükşehir Belediyesi’nin engelli ailelerin çocuklarını emanet edebilecekleri ve herkes tarafından en güzel hizmetlerden biri olarak değerlendirilen, ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ dün düzenlenen tören ile açıldı.

 

YENİ SAKARYA 

AK PARTİ’DE 21 KİŞİ BELİRLENECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde temayül yoklaması ve mülakatların ardından 74 kişilik aday adayı listesi 21’e indirilirken, mevcut 5 milletvekili de eklenerek oluşturulan bu liste Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.
712 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.