Yerel Basında Bugün (09.06.2012)

Yerel Basında Bugün (09.06.2012)
09.06.2012
723
A+
A-

09.06.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Bedava ‘Marka’ fırsatı kaçmasın!”

Adapazarı’nda Kurulu bulunan Toyota Otomobil Fabrikası’ndan Sakarya isminde bir model çıkarmalarını ısrarla isteyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e hala destek yok!

ADAPOSTASI

AK Parti’de muhalifler, İl Başkanı Recep Uncuoğlu’na tepki olarak ikinici liste çıkarmakta kararlı

“Uncuoğlu’na rakip hazır!”

AK Parti’de 15 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun karşısına liste çıkarılması kesinleşti. Yeni liste Salı günü Genel Merkeze sunulacak.

ANADOLU

Büyükşehir Belediyesi bir süre önce Serdivan Yıldız Mahalle hattında ilave minibüs ihalesi açtı. Ancak bu ihale daha sonra iptal edildi. Yeni hat ihalesi ise 14 Haziran 2012 tarihinde yeniden yapılacak

“Soruyoruz!”

Bir süre önce yapılan minibüs hattı ihalesi neden iptal edildi. Şartnameye neden ilave maddeler eklendi. Daha önceki minibüs hattı ihalesine katıldığı halde S. Ahmet Uysal adlı minibüs sahibi 14 Haziran ‘da yapılacak hat ihalesine neden giremiyor?

BİZİMSAKARYA

Tarım İl Müdürlüğü APEK kongresi ile ilgili üç günde iki ayrı karar verdi

“Ne değişti?”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Olağanüstü Kongresi’nin 11 Haziran Pazartesi günü yapılması kesinleşti. Kongreye ilişkin Tarım İl Müdürlüğü’nün bir hafta içinde birbirinden tamamen farklı iki karar vermesi kafalarda soru işareti yarattı.

SAKARYAHALK

“Bakandan ani ziyaret”

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Sakarya’ya geldi. Ergün, ilk olarak son bir haftadır gündemden düşmeyen Toyota Fabrikasında incelemelerde bulundu. Bakan Ergün daha sonra Otokar Fabrikasını inceledi.

YENİGÜN

Başkan Toçoğlu, Karapürçek’teki meydanın açılışında konuştu

“Sözümüz sözdür”

Büyükşehir Belediyesi’nin, Karapürçek İlçesi’nde 3 dönüm alanda yeniden düzenleme yaptığı meydanın açılış töreninde konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Bugün güzel ilçemiz Karapürçek’e bir sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

YENİHABER

Liseli kıza cinsel istismar istismar soruşturmasında 5 kişi daha gözaltına alındı

“Son dalga: 3 tutuklu”

14 yaşındaki lise öğrencisi kıza yönelik cinsel istismar soruşturmasının son dalgasında 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 3’ü tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 27’e yükseldi.

YENİSAKARYA

“Bakan bastırıyor”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Japonya ziyareti sırasında Toyota Yönetim Kurulu Başkanı’na önerdiği ‘Sakaria’ markasıyla otomobil üretilmesi önerisini, dünkü gezisinde tekrarladı.

 
723 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.