Yerel Basında Bugün (09.05.2012)

Yerel Basında Bugün (09.05.2012)
09.05.2012
855
A+
A-

09.05.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sakarya yatırım yapmak için ideal”

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir konukoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

ADAPOSTASI

Alkol yine şişede durduğu gibi durmadı ve yine kan döküldü

“Hesap cinayeti!”

Dağdibi’ndeki bir restoranda hesap tartışması nedeniyle çıktığı bildirilen kavgada, 35 yaşındaki Sinan Bektaş bıçaklanarak öldürüldü.

ANADOLU

“SANKO Sakarya’yı sevdi”

Türk çiftçisinin tüm tarım alet ve makineleri ile diğer ihtiyaçlarını üreten Başak Traktör SANKO Holding’e 30 milyon liraya satıldı.

BİZİMSAKARYA

“Yol aynı acı aynı”

Hendek Akova mahallesinde meydana gelen trafik kazası yürekleri dağladı. D-100 Karayolu Akova mevkiinde yolu karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren 27 yaşındaki Elif Uçar, 21 yıl önce kaybettiği annesi Nurcan Uçar ile aynı acı kaderi paylaştı. Anne Uçar da 1991 yılında aynı yolda trafik canavarının kurbanı olmuştu.

SAKARYAHALK

“Bürokratlar fişlenmiş”

2003 yıllarında hazırlandığı belirtilen, şuanda yargı sürecinde bulunan Balyoz Darbe Planı davası iddianamesinde, Sakarya’da irticai ve sakıncalı olarak fişlenen yüzlerce Sakaryalı’nın isimlerini dünkü ‘İşte Fişlenenler’ başlıklı manşet haberimizde yayınlamıştık.

YENİGÜN

Vali Mustafa Büyük başkanlığındaki komisyon karar aldı

“19 Mayıs yine statta!”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl yine Atatürk Stadyumu’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün hazırlayacağı programla kutlanması karar verildi.

YENİHABER

İl Genel’de konuşan Sandıkçı ‘Başaramazsam giderim’ sözleriyle herkese;

“Ders verdi”

Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Genel Meclisi’nde ders almasını bilen herkese ders niteliğinde bir konuşma yaptı. Sandıkçı ‘Başaramazsam giderim’ dedi.

YENİSAKARYA

“Eğitimde ilk yıl 8+4”

4+4+4’ün alt yapı sancısı sürüyor. Bakanlığın bin 600 olarak açıkladığı derslik ihtiyacı yeni hesaplamada 2 bin 100 çıktı. Eksikler giderilinceye kadar ilköğretimdeki 8 sınıf birlikte öğrenim görecek.

09.05.2012 MA

 
855 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.