Yerel Basında Bugün (08.04.2013)

08.04.2013

08.04.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Renler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 4 yıllık çalışmasını Danışma Meclis Mensuplarına tek tek ayrıntılı bir şekilde anlattı

“Erenler’de mazeret üretmedik iş yaptık”

AK Parti Erenler İlçe Danışma toplantısında faaliyetlerini anlatan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı hizmetleri anlatarak adeta gövde gösterisi yaptı

ADAPOSTASI

Can ve mal güvenliğimiz onlara emanet

“Sizlerle gurur duyuyoruz”

168. yaşını kutlayan Polis Teşkilatı kapılarını Adapostası gazetesine açtı. Mustafa Aktaş’ın önderliğinde Sakarya’da suç ve suç ortaklarına karşı 24 saat mücadele eden polislerimiz gazetemiz aracılığı ile tüm Sakarya’ya mesaj gönderdi: “Güvende olmanız bize yeter.”

BİZİMSAKARYA

Kenenin ısırdığı 13 yaşındaki kız Ankara Sami Uslu Hastanesi’ne sevk edildi

“Kabus geri döndü!”

Geçtiğimiz Çarşamba günü gittiği piknikte kene ısıran 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Şevval S. Yüksek ateş şikayetiyle önc Yenikent Devet Hastanesine kaldırıldı. Buradan SEAH’a gönderilen genç kızın yapılan tetkiklerinde KKKA hastalığı belirtisi tespit edilince Ankara’ya gönderildi.

SAKARYAHALK

“Söz düellosu”

Yerel seçimler yaklaştıkça siyaset kazanı iyiden iyiye ısınmaya başladı. CHP İl Başkanı Ecevit Keleş dün yaptığı açıklamada “Parmakçı vekillerle işimiz olmaz” derken, Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Karasu İlçe Danışma Meclisi’nde MHP’ye yüklendi:”Büyükşehir yasasını açıp okumamışlar”

YENİGÜN

Yerel seçime yönelik ilk mitingi AK Parti yapacak

“Başbakan geliyor”

AK Parti İl Teşkilatları ile Ankara’da yaptığı toplantıda Sakarya Teşkilatı’nı dinleyen Başbakan Erdoğan, yerel seçim çalışmalarına hız katmak için Haziran ayı başında Sakarya’ya geleceği belirtildi.

YENİHABER

“Plan’da geri adım”

1/25 binlik Nazım İmar Planı ile ilgili itirazlar bugün Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ele alınacak. İmar Komisyonu çılgın kanal başta olmak üzere birçok konuda geri adım attırdı.

YENİSAKARYA

“Büyükşehir borcu borçla ödeyecek”

Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı bugün yapılacak. Toplantıda 1,4 Milyon TL’si piyasaya olan borçların ödenmesinde kullanılmak üzere toplam 4,4 Milyon TL borçlanma yetkisi istenecek

08.04.2013  – A.T.