Yerel Basında Bugün (06.10.2012)

Yerel Basında Bugün (06.10.2012)
06.10.2012
626
A+
A-

06.10.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Söğütlü’de kurulması planlanan Biogaz Elektrik Çevrim Santrali’ne izin çıkmadı

“Sakarya’ya iyi haber Biogaz’a ÇED engeli!”

Başkent’ten bu kez Sakarya için güzel bir haber geldi. Söğütlü’de kurulması planlanan Biogaz Elektrik Çevrim Santrali’ne ÇED Genel Müdürlüğü’nden istenen onay çıkmadı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

12 yıldır hasarlı şekilde duran eski SSK Müdürlüğü binası Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında dün yıkıldı

“Dönüşüm SSK Binası ile başladı”

ADAPOSTASI

“En az 5 bin bina”

Kentsel dönüşüm ve Afet Yasası kapsamında 5 bin binanın yıkılacağı ilimizde ilk yıkım; 17 Ağustos Depremi’nde hasar gören ve 13 yıldır kullanılmayan eski SSK binasında gerçekleşti.

BİZİMSAKARYA

“…Ve yıkım başladı”

Kentsel Dönüşüm kapsamında Türkiye’de aynı anda yapılan yıkımlar, Donatım’da bulunan eski SSK binasına ilk kepçe vurulması ile başladı. Vali Mustafa Büyük, şehirde dönüşüme konu olabilecek bina sayısının 5 bin civarında olduğunu kaydetti.

SAKARYAHALK

“Yıkımlar başladı”

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli binaların yıkımına öncelikli olarak risk taşıyan kamu binalarından başlanıldı. Dün tüm Türkiye’de olduğu gibi yıkım işlemi Sakarya’da da Kamu binalarından başladı. Donatım’da bulunan eski SSK binasına düzenlenen törenle ilk kelepçe vuruldu. Yıkım törenine Vali Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı.

YENİGÜN

Kentsel Dönüşüme, hasarlı SGK binasının yıkımıyla başlandı

“5 bin bina yıkılacak”

Sakarya’da ‘Kentsel Dönüşüm’ kapsamında, Adapazarı Donatım Semti’ndeki 5 katlı SGK (SSK) binasının yıkımı, dün düzenlenen tören ile başlarken, Vali Mustafa Büyük, zaman içinde 5 bin binanın yıkılacağını söyledi.

YENİHABER

Kamu binalarına ilk kepçe vuruldu, gözler özel konutlara çevrildi

“Darısı riskli binalara”

Kentsel Dönüşüm çalışmaları hasarlı kamu binalarının yıkımıyla başladı. İl genelindeki 322 hasarlı bina ile diğer riskli binaların da aynı şekilde yıkılması bekleniyor.

YENİSAKARYA

Kentsel dönüşüm hasarlı eski SSK binasının yıkımıyla başladı

“Sırada 5 bin bina var”

Vali Büyük, hasarlı binaların dışında yaklaşık 5 bin binanın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamına girdiğini açıkladı ve hukuki sürecin takip edildiğini bildirdi.

 
626 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.