Yerel Basında Bugün (06.01.2013)

06.01.2013

06.01.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya İŞKUR’a iş bulma başvurusu için gelen insanların yoğunluğu her geçen gün artıyor

“İşsizler İşkur’u mekan edindi”

ADAPOSTASI

Denetim ekipleri, işletmelerde göz açtırmayacak

“Dumansız hava sahası teknoloji ile korunacak”

Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde “Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi” kuruldu. Teknolojik destek ile denetimleri sıklaştıracak olan birim, Sakarya’da kontrollerin merkezi olacak ve yasağa uymayan yerlere göz açtırmayacak

BİZİMSAKARYA

Doğalgaza yapılan yüzde 48’lik zammın acısı şimdi çıktı

“Faturalar Patladı”

Doğalgaza son aylarda iki ayrı düzenlemeyle gelen yüzde 50’ye yakın zam, bugünlerde faturaları patlattı. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında 300 lira ödeyen abonenin faturası 500 liraya yaklaştı. Faturaları ödeyemeyen özellikle asgari ücretliler ve emekliler isyanda.

SAKARYAHALK

SAÜ’de tecavüz iddiaları ile suçlanan Prof. Dr. A.S’nin avukatı konuştu;

“Tecavüz iddiaları iftira”

Öğrencisine tecavüz etmekle suçlanan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A.S.’nin avukatı Orhan Gür, müvekkiline iftira atıldığını söyledi.

YENİGÜN

Sakarya Kamu Hastaneler Birliği’nden başhekime kıyak

“Ballı Maaş!”

Göreve başladığı günden bu yana hastane yönetimlerini açıklamayan Sakarya Kamu hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, dün yayınladığımız Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi’nin işe gelmeden maş aldığı yönündeki iddialara cevap vermezken, yeni bir iddia daha ortaya çıktı.

YENİHABER

“O Profesör Kendini savundu”

Gerçek dışı iftira dedi

Öğrencisine tecavüz etmekle suçlanan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A.S. avukatı aracılığı ile iddialara cevap verdi. A.S.’nin avukatı Orhan Gür, müvekkiline iftira atıldığını söyledi.

YENİSAKARYA

“Türker’den tarihi uyarı”

Eski Devlet Bakanı Masum Türker, OECD’nin Türkiye’yi teröre destek veren şirketleri barındırdığı iddiasıyla kara listeye alacağını belirterek, bunu önlemenin tek yolunun şirketleri denetleyecek mekanizmanın kurulmasından geçtiğini söyledi.