Yerel Basında Bugün (05.07.2012)

Yerel Basında Bugün (05.07.2012)
05.07.2012
407
A+
A-

05.07.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“İnci: Asılsız haber ile ilgili yasal girişimler başlamıştır”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ATV televizyonunun öğleden sonra yayınlanan magazin programında bir kız kaçırma olayında adının geçmesi ile ilgili haber için basın açıklaması yaptı.

ADAPOSTASI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde son dönemde altyapı konusunda büyük bir hareketlilik yaşanıyordu

“Önce alt sonra üstyapı”

Büyükşehir Belediyesi altyapıya harcadığı büyük paraların dışında üst yapılar konusunda da büyük adımlar attı. Asıl bombalar altyapı bittikten sonra.

ANADOLU

“Dar gelirliye konut umudu”

Bakanlar Kurulu kararı ile İI Özel İdaresine devredilen, Ferizli de bulunan 50 kalıcı konutun dar gelirli ailelere verilebilmesi için son sözü Vali Mustafa Büyük söyleyecek.

BİZİMSAKARYA

Otomotiv devi Toyota’ya Sakarya iş dünyası arka durdu

“Destek ziyareti”

SATSO yönetimi ve meclis üyelerinden oluşan 50 kişilik heyet, bir süre önce TBMM İnsan Hakları Komisyonuna ‘dini ibadet’ konusunda şikâyet edilen ve ulusal gündemde yer bulan Toyota fabrikasını ziyaret etti. Fabrika yönetimi SATSO heyetini büyük bir ilgiyle karşıladı.

SAKARYAHALK

Okullarda kayıt karmaşası devam ediyor kayıtlar hala açılmadı

“Belirsizlik hâkim”

Eğitimi zorunlu ancak kesintili olarak 12 yıla çıkaran ve kamuoyunda 4 + 4 + 4 olarak bilinen sistem önümüzdeki öğretim yılında başlıyor. Belirsizliğin hâkim olduğu kayıtlar hala açılmazken, veliler kayıtların açılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Ortaöğretim kurumlarında ise kayıtlar 1 Ağustos tarihinde başlayacak.

YENİGÜN

Sakarya’ya turist gelmesi için hazırlanan tanıtım filmi, adeta korku saçıyor

“Turizm felaketi!”

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde binlerce kişinin hayatını kaybettiği bir deprem şehri olarak tanıtılıyor.

YENİHABER

AVM’ler sonrası iş kaybına uğrayan esnaf SESOB öncülüğünde toplandı

“Çark’ta hareket”

Adapazarı’nın prestij caddesi olarak bilinen Çark Caddesi esnafı bir araya gelerek sorunlarını konuştu . Alış veriş festivali düzenlenmesi gündemde.

YENİSAKARYA

“Esnafın derdi çok”

Caddesi esnafı ‘Çarşamba Pazarı’ olarak bilinen Kumaş Pazarı’ndan, Katlı Pazaryeri esnafı da kentin değişik noktalarında her geçen gün artan AVM’leri, ‘Belalımız’ olarak tanımladı.

05.07.2012 MA

 
407 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.