Yerel Basında Bugün (04.10.2012)

Yerel Basında Bugün (04.10.2012)
04.10.2012
566
A+
A-

04.10.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Başkan Zeki Toçoğlu: ‘Bizim sözümüz var”

AK Parti Pamukova İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Pamukova’da inşallah çok önemli hizmetler alacak’.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdürü Kamil Özmen ‘Fabrika şeker üretecek ama önümüzdeki yıl banka ne yapar bilemeyiz’

“Satış Şeker’in sonu mu oldu?”

ADAPOSTASI

“TOKİ ihaleyi yaptı”

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akyazı’da inşa edeceği 385 konutun ihalesini tamamladı. Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, sürecin hızlanacağını söyledi.

ANADOLU

“Mecliste ‘Padişah’ gerilimi”

Sapanca’nın Yanık köyünde açılması planlanan taş ocağına vatandaşların darağaçlı protestosuna Sapanca İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Özçelik tepki gösterdi, ‘Darağacı kurup protestoya anlam veremiyorum. Bunlara akıl verenleri kınıyorum’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Kentsel dönüşüme şube müdürlüğü”

Kentsel Dönüşüm kapsamında yarın başlayacak olan yıkımlarla ilgili eski SSK binası ve eski hastane binasında çalışmalar sürüyor. Pazartesi günüde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü’nün kurulması görüşülecek.

SAKARYAHALK

“Tinercilere karşı nöbet tutuyorlar”

Yağcılar Mahallesi Eski Garajlar Semti sakinleri boş bir arazide yaşayan ve mahalleliye korku veren tinercilerden dolayı rahat yüzü görmüyor. Son günlerde artan olaylardan dolayı çocukları dışarı çıkarmaya korkan mahalleliler, gece yarılarına kadar boş arazilerin başında nöbet tutuyor. Emniyet mensuplarının olayla ilgilenmediğini iddia eden mahalleliler, ‘Burada can güvenliğimiz yok. Birilerinin müdahale etmesi için illa birimizin ölmesi mi gerekiyor’ diyerek tepki gösterdiler.

YENİGÜN

Pamukova Şeyhvarmaz Köyü İlkokulu’nun 40 öğrencisi bulunuyor

“Derslik değil okul!”

Pamukova Şeyhvarmaz Köyü İlkokulu’nda 1., 2., 3., 4. sınıf öğrencileri, tek bir derslikte bir arada eğitim görüyorlar. Veliler ise, bu duruma tepki göstererek, ‘En azından 2 sınıfa bir öğretmen ders versin’ dediler.

YENİHABER

İlkokulun tüm sınıfları bir derslikte eğitim görüyor

“Okula bak okula”

Pamukova Şeyhvarmaz İlköğretim Okulu’nda 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri bir arada eğitim görüyor. Öğrencileri, bir dönem aynı okulda okuyup öğretmenlik yapan emekli bir öğretmen yapıyor.

YENİSAKARYA

“APEK’te borç kâbusu!”

Adapazarı Şeker Fabrikası’na, Şeker Kurumu’nca Eskişehir’den getirilerek işlenen pancarlar nedeniyle verilen 71 milyon liralık cezanın kesinleşmesi durumunda, fabrikayı elinden çıkaran APEK’in de zor durumda kalacağı belirtildi.

04.10.2012 MA

 
566 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.