Yerel Basında Bugün (04.09.2012)

04.09.2012
1.041
A+
A-

04.09.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Bu acının tarifi yok”

PKK’lı teröristler önceki gece 22.00 sıralarında Beytüşşebap ilçe merkezinde 4 ayrı noktadan uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada 20 terörist öldürülürken, 10 güvenlik görevlisi şehit oldu.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

2012 ve 2013 eğitim öğretim yılı başlarken, üniversite öğrencilerine ‘sağlam konut kiralayın’ uyarısı yapıldı

“Hasarlı ev kiralamayın”

ADAPOSTASI

“Türkiye’ye örnek oldu”

SASKİ tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk defa uygulanmaya başlanan, anlık izlenen basınç yönetim ve akustik dinleme sistemleri sayesinde yılın ilk altı ayında 2,5 milyon metreküp su tasarrufu yapıldı.

BİZİMSAKARYA

“Çiftçiyi takan yok!”

Ferizli’de Sakarya nehrinin şiddeti ile nehir yatağı 15-20 metre genişledi. Tarım arazilerini her geçen yutarak ilerleyen nehrin bir bölümünde özel şirkete ait alanda kayalarla önlem alınması tepki topladı.

SAKARYAHALK

“Ulaşımda kolaylık!”

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi toplu ulaşım hatlarında yapılan yeni düzenlemeyle Sakarya’nın bütün uç noktalarını yeni açılan 400 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi’nin önünden geçecek şekilde hatlarla uzatarak ya da yeni hatlar oluşturarak bağlanacak.

YENİGÜN

400 yataklı yeni hastane, sorunları da beraberinde getirdi

“Göz Korucuk’a gitti!”

Sakarya Merkezinde sağlıktaki sorunu büyük ölçüde çözmesi beklenen 400 yataklı hastane binasının hizmete girmesiyle birlikte yeni sorunlar ortaya çıktı. Daha önce merkeze getirilen göz kliniğinin Korucuk’a taşınması da tepki gördü.

YENİHABER

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan üreticilere önemli uyarı

“Fındığınızı satmayın”

Bu yıl kuraklık nedeniyle dünyada fındık fiyatlarının yükseleceğini söyleyen TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, üreticileri uyardı: ‘Fındığınızı pazara indirirken biraz daha dikkatli olun, ucuza mal kaptırmayın’

YENİSAKARYA

Üstün’ün hasarlı binalar için uyardığı başkanların mazereti var

“Bu gidişle zor yıkılır”

Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün ‘yıkın’ çağrısında bulunduğu hasarlı binalarla ilgili birden fazla engel var. Ancak, belediyelerin elini kolunu bağlayan en önemli unsur ise yargı kararları…

04.09.2012 MA

 
1.041 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.