Yerel Basında Bugün (04.04.2013)

Yerel Basında Bugün (04.04.2013)
04.04.2013
670
A+
A-

04.04.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Gıda tarım ve hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir “Toplulaştırma yapacaktık önümüzde yollar çıktı”

“Dağınık araziler birleşmiyor”

İl Genel Meclisi’nde konuşan Gıda tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir arazi toplulaştırma konusunda müdürlük olarak üç kez girişimlerinin olduğunu fakat her seferinde hızlı tren ve Karasu demiryolu hattı bağlantılarının bu girişimi engellediğini söyledi.

ADAPOSTASI

Gıda tesislerine 2012’de 1 milyon 820 bin TL ceza kesildi

“Gıda sağlığımız Allah’a emanet”

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir, ürkütücü tabloyu gözler önüne serdi. Sadece 2012 yılında gıda üretim tesislerine 1 milyon 820 bin TL ceza kesildi. Üstelik bu sadece tespit edilen yerler ve denetimler tüm çabalara rağmen yeteriz.

BİZİMSAKARYA

AK parti’nin Büyükşehir’deki oy oranı yüzde 45.1 olarak ölçüldü

“Toçoğlu’na tam destek”

ORC adlı şirketin 21 bin 690 kişi ile yüz yüze görüşme yöntemiyle yaptırdığı anketin sonuçları Toçoğlu’nun yüzünü güldürdü. Sakaryalılar Toçoğlu’na tam destek verdi.

SAKARYAHALK

“Aylar öncesinden uyarmıştık!”

İlimizin de gündeminde olan 130 milyon dolarlık dev bir yatırım olan otomotiv Test Merkezi’nin Bursa Yenişehir’e kurulması artık kesinlik kazandı. Böylelikle Sakarya bir fırsatı daha kaçırmış oldu.

YENİGÜN

Doğalgaz Çevrim Santrali’nin yapılmaması için mücadele edecekler

“Heyet Ankara’da”

Söğütlü Beylikışla Köyü’nde kurulmak istenen Doğalgaz Çevrim Santrali için Ankara’da yapılacak ÇED toplantısına katılacak Sakarya heyeti, tüm olumsuzlukları tek tek sıralayarak, santrale karşı olduklarını açıklayacak.

YENİHABER

Su fabrikalarının 5’inin numunesi uygunsuz çıktı

“Suda yine sorun var”

Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün kaynak suyu şişeleme fabrikalarında yaptığı rutin denetimlerde alınan su numunelerinden 5‘i uygunsuz çıktı

YENİSAKARYA

“İlimize de akil adamlar lazım”

Saadet Partisi GİK üyesi İsmet Aksoy, ilimizin eğitimden sağlığa, sosyal hayattan yerel yönetimlere kadar her alanda son sıralarda yer aldığını söyleyerek, “Bu şehre vizyon sahibi, akil yöneticiler lazım. Kurtuluş Saadet’te” dedi.

 
670 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.