Yerel Basında Bugün (03.04.2012)

Yerel Basında Bugün (03.04.2012)
03.04.2012
414
A+
A-

03.04.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Eski Sakarya Köprüsü’nün ayaklarına çıkan bir kişi ölmek istedi

“Ölüm köprüleri!”

Geçen ay Sakarya Köprüsü’nden kendini nehre atan ve halen bulunamayan Nermin Korkmaz’ın ardından 5 ayrı intihar vakası daha yaşandı. Dün yaşanan olayda ise genç adam güçlükle ikna edildi.

ADAPOSTASI

CHP’nin İl Kongresi MHP İl Kongresi ile aynı tarihte yapılacak

“İki kongre çakıştı”

AK Parti ve MHP’den sonra CHP’nin İl Kongresi’nin tarihi de belli oldu. CHP ve MHP’nin İl Kongreleri 22 Nisan’da, AK Parti’nin İl Kongresi ise 27 Mayıs’ta yapılacak.

ANADOLU

Adapazarı Belediye Meclis toplantısında MHP’li üye Suat Çokluk ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm arasında yaşanan çeyrek altın tartışması damgasını vurdu

“Meclis’te çeyrek altın tartışması”

BİZİMSAKARYA

Adapazarı Belediye Meclis Toplantısı’nda karşılıklı atışmalar

“Bütçe gerginliği”

Adapazarı Belediyesi Meclis Nisan ayı ilk toplantısı gergin başladı. 2011 yılı bütçesinin ele alındığı toplantıda, muhalefet toplam bütçenin yüzde 17’sinin yatırım amaçlı kullanıldığına vurgu yaparak sert tepki gösterdi.

SAKARYAHALK

“Karasu’ya usulsüz ruhsat şoku”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sakarya İl Müdürlüğü Karasu Belediyesi tarafından 300’ün üzerinde inşaatın ruhsatında inceleme başlattı. Gerekçe ise usulsüzlük. Başlatılan inceleme neticesinde adeta şantiyeye dönen Karasu’da bütün inşaatlar durdu. Müteahhitler ve Karasulular ise sonucu merakla bekliyor.

YENİGÜN

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı iddialı konuştu

“Yatırımlar artacak”

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, doğalgaz çalışması kapsamında, ilçede 4 ayda 220 km. yolda kazı yapıldığını belirterek, ‘Artık kazı işi bitti. Şimdi çalışma ve yatırım zamanı geldi’ dedi.

YENİHABER

“İstanbul’dan kovulana adres Sakarya”

Sanayi Bakanı Nihat Ergün, İstanbul’da şehrin içinde kalan sanayi tesislerinin Adapazarı ve Bilecik’e kadar bir havzaya yerleştirileceğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Yüzde 50 müjdesi!”

Adapazarı Belediye Meclisi, imarda yüzde 50 doluluk oranı gerçekleşen alanlarda yüzde 40 şartının aranmamasını öngören komisyon raporunu kabul etti.

03/04/2012 MA

 
414 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.