Yerel Basında Bugün (01.09.2012)

01.09.2012

01.09.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

İktidar, muhalefet ve STK’lardan orta hasarlı bina sahiplerine hayati hatırlatma

“Hayatınızı riske atmayın uyarısı”

Sakarya’da 17 Ağustos depremin üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen yüzlerce binanın halen boşaltılmamasından dolayı iktidar, muhalefet ve STK temsilcileri vatandaşları tehlike konusunda uyararak binalarını boşaltma çağrısı yaptı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü üniversite kampusunda öğrencilere teröre karşı uyarıcı broşürler dağıtılacak

“Emniyetten öğrencilere uyarı”

Sakarya Üniversitesi’nde 60 bin öğrencinin eğitime başlamasına günler kala Sakarya İl Emniyeti’nden üniversite öğrencilerine uyarı geldi.

ADAPOSTASI

“Risk altındasınız!”

İktidar, muhalefet ve STK’lardan; orta hasarlı bina sahiplerine hayatınızı riske atmayın uyarısı yapıldı. Sakarya’da 322 orta hasarlı binada bulunan 621 dairede yaşanan binlerce insan hayatlarını riske atarak, binaları boşaltmıyor.

BİZİMSAKARYA

“Orta hasarlıları boşaltın”

İktidar, muhalefet, sivil toplum örgütleri tek bir konuda birleşerek büyük risk teşkil eden orta hasarlı binaların boşaltılması için vatandaşlara çağrıda bulundu.

SAKARYAHALK

“Boşaltın çağrısı”

Sakarya’da 17 Ağustos depreminin, üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen yüzlerce binanın halen boşaltılmamasından dolayı iktidar, muhalefet ve STK temsilcileri vatandaşları tehlike konusunda uyararak binalarınızı boşaltın çağrısı yaptı.

YENİGÜN

Evrenköy Mahallesi’nde yer sahibi vatandaşların tedirginliği sürüyor

“Dava bitti, dert bitmedi!”

Adapazarı Evrenköy Mahallesi’nde, yıllar önce açılan dava nedeniyle satın aldıklarını iddia ettikleri arazilerde işgalci duruma düşen vatandaşların mücadelesi, yaşanan tedirginlik nedeniyle halen devam ediyor.

YENİHABER

“Baroya ilk aday”

Büyükşehir Belediyesi başkan danışmanı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, baro seçimlerinde aday olduğu açıklarken, mevcut başkan Nalbantoğlu ise görevi devredeceğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Sıra TOKİ’de”

Araştırma Hastanesi’nin yanında 8 dönüm kapalı alana inşa edilecek 200 yataklı Doğumevi’nin projesi onaylandı. TOKİ projeyi teslim aldıktan sonra ihaleye çıkacak. Hastanenin yer tesliminin ardından 400 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.