Yenişafak (12.12.2012) : Sakarya Üniversitesi Çalışmalarının

12.12.2012

Sakarya Üniversitesi Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası’nda “ArGe Proje Pazarına En Çok Katkı Sağlayan Üniversite” ödülünü almıştı, ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Rektör Elmas, üniversite olarak son yıllarda eğitim öğretimin yanında araştırma, sivil toplumun sorunlarının çözümüne yönelik fikirler geliştirme ve proje konularından doktora eğitimine kadar herkese destek verdiklerini söyledi. Eğitim programlarını da Türkiye’nin geleceğini dünyaya açık nesiller yetiştirmeye yönelik olarak sürekli güncellediklerini dile getiren Elmas, bunların içine girişimcilik, proje, yaratıcılık, inovasyon, seçimli ve zorunlu dersler eklediklerini ifade etti.

Yenişafak Gazetesi – 12 Aralık 2012