‘Yeniden Doğuş’ Sergisi Açıldı

19.04.2023

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Geleneksel Türk Sanatları Anasanat dalı yüksek lisans öğrencisi Merve Keskin’in ‘Yeniden doğuş’ isimli kişisel sergisi 17 Nisan Pazartesi günü açıldı.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galeri’sinde düzenlenen serginin açılışına, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay, Dekan yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru, Doç. Dicle Öney, STMF Bölüm Başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Danışmanlığını Doç. Mesude Hülya Doğru’nun yaptığı ‘Yeniden Doğuş’ isimli sergide çini, minyatür ve mozaik teknikleri uygulanarak üretilen eserler yer alıyor.

Sergi, 25 Nisan 2023 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.