Yaz Okulu Duyurusu

21.05.2019

Sakarya Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi 17 Haziran-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında olacak.

Derse yazılma işlemleri 10-11 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Yaz okulunda açılması planlanan derslere http://dersprogramlari.sabis.sakarya.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

2018-2019 YAZ OKULU SURECİ (Sakarya Üniversitesi Öğrencileri için)

Derse Yazılma Tarihi: 10-11 Haziran 2019

Kapatılan Dersler Yerine Yeniden Ders Seçim Tarihi: 14-15-16 Haziran 2019

Derse yazılma işlemlerinizi 10-11 Haziran 2019 tarihlerinde www.sabis.sakarya.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.

Ders yazılması yapabilmek için almayı planladığınız derslerin harcını mutlaka önce bankaya yatırmanız gerekmektedir.

Yaz okulu ders programlarına http://dersprogramlari.sabis.sakarya.edu.tr/ adresinden bakabilirsiniz.

AYRINTILI BİLGİ VE BAŞVURU SÜRECİ İÇİN TIKLAYIN

2018-2019 YAZ OKULU SURECİ (Misafir Öğrencileri için)

Derse Yazılma Tarihi: 14-15-16 Haziran 2019

Misafir öğrencilerimiz öncelikle ebasvuru.sabis.sakarya.edu.tr adresinden kimlik bilgileri ile sisteme girip kayıt olmaları gerekmektedir.

Misafir Öğrenciler, Sakarya Üniversitesi Öğrencilerinin ödeyeceğinin iki katı saat başı ücret ödeyeceklerdir.

AYRINTILI BİLGİ VE BAŞVURU SÜRECİ İÇİN TIKLAYIN

1. Sakarya Üniversitesi Öğrencileri için Yaz Okulu Süreci