Yaz Okulu Duyurusu

25.04.2013

Sakarya Üniversitesi lisans programlarında son sınıfta olup çeşitli nedenlerle Haziran 2013’te mezun olamayacak ve Çift Anadal (ÇAP) programında yer alan öğrenciler için yaz okulu açılacak.

Yaz okulu kapsamında açılacak dersler öğrenci tekliflerinin bölüm başkanlıkları tarafından değerlendirilmesi sonucunda belirlenecektir.

Belirtilen şartları taşıyan öğrencilerin yaz okulunda açılmasını istedikleri dersleri 29 Nisan – 6 Mayıs 2013 tarihleri arasında ekteki formu doldurarak bölüm başkanlıklarına teslim etmeleri gereklidir.

Bölümler, öğrencilerin talep ettikleri bu dersleri ve gerek duyuluyorsa “bölümlerin intibak nedeniyle” açmak istedikleri dersleri “Yaz Okulunda Açılacak Dersler” olarak belirleyip öğrencilerine 10 Mayıs 2013 tarihinde duyuracaklardır.

Öğrenciler, yaz okulu kayıtlarında, yalnızca “İlan edilen bu derslere” başvurabileceklerdir.

Kayıt olan öğrenci sayısı 20 olan ders açılacak, 20’nin altında kalan ders otomatik kapanacaktır.

Yaz Okulu Duyurusunu Görmek İçin Tıklayın:

Yaz Okulu Başvuru Formunu İndirmek İçin Tıklayın:

Yaz Okulu Takvimini Görmek için tıklayın:

25/04/2013 – Öğrenci İşleri