Yaz Okulu Başlıyor

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yaz öğretimi, 12 Haziran 2017 Pazartesi günü başlıyor.

Yaz Okulu Başlıyor
09.06.2017

Yaz okulu derse yazılma işlemleri 06-09 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor. Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin kayıtları tamamlanırken, diğer üniversitelerden gelen öğrencilerin kayıtları devam ediyor. Yaz okuluna Sakarya Üniversitesi’nden önlisans düzeyinde 3 bin 127, lisans düzeyinde 11 bin 969 olmak üzere toplam 15 bin 96 öğrenci kayıt oldu.

Yoğunlaştırılmış bir eğitim olan yaz okulunda öğrencilerin bölümleriyle yakın irtibat halinde olmaları ve derslere devam etmeleri önem taşıyor.

Yaz Okulu ders programları ve diğer duyurulara SABİS ve bölüm web sayfaları üzerinden erişilebiliyor. Yaz Öğretimi final sınavları 24 Temmuz – 30 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak.

09/06/2017 –