Yaşayan Harfler Hat Sergisi Açıldı

22.10.2019

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dört Kapı Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “Yaşayan Harfler Hat Sergisi” 21 Ekim’de açıldı.

İlahiyat Fakültesinde düzenlenen serginin açılışına SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç’un yanı sıra İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Atmaca ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sergilenen hat yazılarını yazan Hattat Gürkan Eren, katılımcılara tablolar hakkında kısa bilgiler verdi. Hattat Gürkan Eren, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Dört Kapı Öğrenci Topluluğu Akademik Başkanı Doç. Dr. Sezai Küçük’e, hazırladığı hat tablolarından hediye etti.

Sergi, 25 Ekim Cuma gününe kadar İlahiyat Fakültesi zemin katta ziyarete açık olacak.

22.10.2019  / İzge Belma Yılmaz