Yangın Eğitici Eğitimi Başladı

22.09.2014

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından hazırlanan Yangın Eğitici Eğitimi başladı.

ABD'deki ve Avrupa Birliği ülkelerindeki benzerleriyle aynı kalite ve standartlarda verilen Yangın Eğitici Eğitimi sertifika programı, 19 Eylül Cuma günü başladı. Eğitime İstanbul, Malatya, Sakarya, Antalya gibi birçok farklı şehirden katılan itfaiyeciler, iş güvenliği uzmanları, yangın denetçileri ve eğiticiler, sertifika almak amacıyla üç gün boyunca yoğun bir eğitim görecek.

SAÜ'nün tecrübeli öğretim üyelerinden ve tanınmış danışmanlardan oluşan uzman kadro tarafından verilecek eğitim, risk analizi, yangın önleyici senaryolar, yangın algılama sistemleri, yangın söndürme sistemleri ve yangınla mücadelede stratejik yönetimi konularını kapsayacak.

Yangın Eğitici Eğitimi 21 Eylül Pazar günü yapılacak sertifika töreniyle sona erecek.

22/09/2014 – MA