‘Ya Müstakim Ya Münhani’ Resim Sergisi Açıldı

‘Ya Müstakim Ya Münhani’ Resim Sergisi Açıldı
25.02.2016
592
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ‘’Ya Müstakim Ya Münhani’’ adlı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergideki eserlerin sahibi yüksek lisans öğrencisi Ahmet Arslan, kişisel sergisini üzerinde çalıştığı tez kapsamında oluşturduğunu belirtti.

Sergideki eserleri, desenin tarihsel gelişimi ile yola çıkarak günümüz çağdaş sanatının geldiği yer üzerine konumladığını ifade eden Arslan, “Kâğıt üzerine çizilmiş, klasik değerlerle yapılmış bir iş var. Bu işin farklı bir malzeme ile tekrar üretilmiş bir hali ve çerçeve içine yerleştirilmiş akıllı telefon var.  Bu da yine desenin farklı disiplinlerle oluşmuş, nihayetinde çizgiyi temel alan bir sergidir” dedi.

Sergi, 2 Mart’a kadar gezilebilecek.

Ahmet Arslan kimdir?

2007-2011 yılları arasında, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü’nde lisans eğitimini aldı. 2012 yılında, Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde lisans eğitimine başladı. 2013 yılında, İngiltere’de engelli bireylerin gelişimine yönelik sanat eğitim veren The Orpheus Centre bünyesinde Sanat Eğitim Asistanı olarak kabul edildi. Ahmet Arslan, Konya, Adana, Ankara, İstanbul ve Londra’da karma sergilere katılmıştır.

25.02.2016 – ST
592 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.