Mevzi Sağanak

Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları Başlıyor

21.11.2014

Sakarya Üniversitesi Voleybol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek “Voleybol 2.Lig Grup Birinciliği” müsabakalarına katılacak.

Her yıl farklı bir üniversitede gerçekleştirilen “Voleybol 2.Lig Grup Birinciliği” müsabakaları, bu yıl da Sakarya’da düzenlenecek.16-20 Aralık tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek müsabakalar, erkekler ve kadınlar olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak.

Müsabakalara Sakarya Üniversitesi Voleybol Takımı’nın yanı sıra Abant İzzet Baysal, Afyon Kocatepe, Bursa Teknik, Çankırı Karatekin, Dokuz Eylül, Karamanoğlu Mehmet Bey, KTO Karatay, Selçuk ile Yaşar üniversitelerinin voleybol takımları katılacak.

21/11/2014 – ST