Sağanak Yağışlı

Vefat:Üniversitemiz İşetme Fakültesinde görevli öğretim üyesi Prof. Dr. Alptekin ERKOLLAR’ın annesi vefat etmiştir.

22.02.2018

Üniversitemiz İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünde görevli öğretim üyesi Prof. Dr. Alptekin ERKOLLAR’ın annesi, İşletme Fakültesinde görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Birgit Oberer ERKOLLAR’ın kayınvalidesi Emine BOSTANCIOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi 22 Şubat 2018 Perşembe (bugün) Serdivan Sapak Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedilecektir.

Merhumeye Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İLETİŞİM:

Prof. Dr. Alptekin ERKOLLAR