Yağışlı

VEFAT: Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Murat TUNA’nın kayınvalidesi ve baldızı vefat etmiştir.

20.08.2018

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Murat TUNA’nın kayınvalidesi Hatice BIÇAKÇI ve baldızı, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsünde çalışan Zeynep YAPAN, dün akşam geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etmişlerdir.

Cenazeleri bugün Erenler Türbe Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip Emirsultan Mezarlığına defnedilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İLETİŞİM:

Murat TUNA