Parçalı Bulutlu

Vefat:Sakarya Üniversitesi öğretim üyelerinden, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat CEBECİ’nin annesi vefat etmiştir.

20.04.2018

Sakarya Üniversitesi öğretim üyelerinden, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat CEBECİ’nin annesi ve İşletme Fakültesi’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim CEBECİ’nin babaannesi Münevver CEBECİ vefat etmiştir.
Cenazesi 20 Nisan 2018 Cuma günü, İstanbul Levent Sanayi Mh. Merkez Camii’nde kılınacak Cuma namazını müteakip defnedilecektir.

Merhumeye Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İLETİŞİM:
Prof. Dr. Suat CEBECİ