Vali Büyük’ten Rektör Elmas’a Veda Ziyareti

02.06.2014

Adana Valiliği’ne atanan Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, veda ziyaretlerini sürdüren Vali Mustafa Büyük’ü makamında konuk etti. Rektör Prof. Dr. Elmas, üniversiteye veda ziyaretlerinde bulunan Vali Büyük’e, görevi süresince Sakarya Üniversitesi’ne göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Büyük’e, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas tarafından hediye takdim edildi.

Ziyaret sonrası Vali Büyük, Rektör Prof. Dr. Elmas ve akademisyenler ile birlikte SAÜ Personel Yemekhanesinde, adına düzenlenen veda yemeğine katıldı.

02/06/2014 – MA