Yağışlı

Vali Büyükakın’dan Rektör Savaşan’a Ziyaret

03.08.2018

Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti.

Vali Tahir Büyükakın, Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Büyükakın’ın ziyaretinde SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Bilen ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir de hazır bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Savaşan, Vali Tahir Büyükakın’a teşekkürlerini iletti.

03.08.2018 – YC