Vakıf Katılım Eğitim Müdürü Mahmut Serdar Yüksel SAÜFEST’te

Vakıf Katılım Eğitim Müdürü Mahmut Serdar Yüksel SAÜFEST’te
13.05.2022
1.180
A+
A-

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen SAÜFEST’in alt kategorilerinden biri olan KariyerFest’e Vakıf Katılım Eğitim Müdürü Mahmut Serdar Yüksel konuk oldu.

Konferansta insanlarla etkileşimin fazla olduğu bankacılık gibi mesleklerde iletişimin önemine ve gerekliliğine değinen Mahmut Serdar Yüksel, bu gibi mesleklerin işe alımlarında iletişim becerisi yüksek olan çok yönlü kişilerin daha çok tercih edildiğini belirtti.

İş hayatına gazetecilik ve yazarlıkla başladığını ve bunun bankacılık yaşamını olumlu yönde etkilediğinin altını çizen Yüksel, birbirinden farklı alanlar olsalar da gazetecilik sayesinde kazandığı iletişim becerisinin bankacılık yaşamına da yardımcı olduğunu söyledi.

“Sosyal sorumluluk projesi gibi bir yerde çalışıyorsunuz.” Diyerek Vakıf Katılım Bankası’nın birçok yardım kuruluşu gibi ihtiyaç sahibi insanların yanında olduğuna değinen Yüksel, “Yaptığımız her şey bir amaç için.” ifadesini kullandı.

Yeni mezun olmuş genç yetenekleri Vakıf Katılım Bankası bünyesine katmak için “Gelecek Katılım” adındaki programla öğrencilere staj ve stajdan sonra iş imkânı sağladıklarını söyledi. “Gayret ve akademik başarı istiyoruz” diyerek mezun gençlerde akademik başarıya önem verdiklerini de önemle belirtti.

Haber: Fatma Şimşek

Fotoğraf: Selin Işık
1.180 kez görüntülendi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.