Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimi Başvuruları Başladı

Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimi Başvuruları Başladı
25.04.2022
1.087
A+
A-

Adalet Bakanlığı, 2022 yılı Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimlerinin 31 Mart – 30 Eylül tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Türkiye genelinde Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimi vermeye yetkili olan Sakarya Üniversitesi tarafından eğitim almak isteyenler kayıt oluşturarak bulundukları bölgelerde eğitim alabiliyor.

Uzlaştırmacı Eğitimleri başladığından beri Türkiye’nin birçok şehrinde Uzlaştırmacı Eğitimleri vermiş olan Sakarya Üniversitesi, Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimlerinin de aynı şekilde Türkiye’nin birçok ilinde verilmesini sağlıyor. Uzlaştırmacılar, SAÜSEM internet sitesi üzerinden kolayca kesin kayıt oluşturarak bölgelerinde düzenlenen eğitimlere kayıt yaptırabilir.

Bakanlık tarafından Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimleri için son tarih 30 Eylül olarak belirlendi. Bu tarihe kadar birçok ilde yeni eğitimler açılmaya devam edecek. Başvuruların yalnızca SAÜSEM internet sitesinden yapılabildiği eğitimlerle ilgili detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://sausem.sakarya.edu.tr/3/3152/egitim/uzlastirmaci-yenileme-egitimi-kesin-kayit

UZLAŞTIRMACI YENİLEME EĞİTİMİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

Uzlaştırmacı Yenileme Eğitimini 11 Mart 2018 tarihli 2018 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Sınavında başarılı olup, uzlaştırmacı siciline kaydolanlar ile yine bu sınavda başarılı olup, sicile kayıt başvurusunda bulunmayan ancak Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliğinin 48’ inci maddesine göre sicile kayıt şartlarını taşıyan kişiler alabiliyor.

Uzlaştırmacıların iki yılda bir katılması zorunlu olan bu yenileme eğitimi, birçok ilde düzenlenecek ve kontenjan sınırlı olacak. Günde 8 ders olarak planlanan eğitimlere yeni iller eklendiğinde eğitim tablosu güncellenecek.


1.087 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.