Uzaktan Eğitim Duyurusu

Uzaktan Eğitim Duyurusu
27.02.2013
1.479
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde, internet ortamında uzaktan eğitim yoluyla verilen dersler (Türk Dili, İngilizce, Atatürk İlkeleri  ve İnkılap Tarihi) örgün olarak da verilmektedir.

Türk Dili dersini internet ortamında uzaktan eğitim yoluyla alan öğrenciler, isterlerse bu dersi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde örgün eğitimle de alabilirler.

NOT: Türk Dili dersine fakültelerin bütün bölüm öğrencileri katılabilir. Örgün eğitimle alan bu öğrencilerin dersi uzaktan eğitimle de takip etme, sınavlara internet ortamında girme zorunluluğu vardır.

Ders günü ve Saati : Çarşamba, Saat 13.00 – 17.00

Yer : SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi Salon 7

 

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersini internet ortamında uzaktan eğitim yoluyla alan öğrenciler, isterlerse bu dersi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde örgün eğitimle de alabilirler.

Ders günü ve Saati : Perşembe, Saat 15.00 – 19.00

Yer : SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi Salon 6

NOT: Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersine bütün bölüm öğrencileri katılabilir. Bu dersi alan öğrencilerin ders ile ilgili çalışmaları ( sınav-ödev) www.ekampus.sakarya.edu.tr platformundan kullanıcı adları ve şifreleri ile girerek yapmaları gerekmektedir.

Karma öğretim öğrencileri ders ile ilgili çalışmalarını (sınav-ödev) www.sauport.sakarya.edu.tr adresinden yapabilirler.

 

Zorunlu İngilizce dersini internet ortamında uzaktan eğitim yoluyla alan öğrenciler, isterlerse bu dersi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde örgün eğitimle de alabilirler.

Öğrencilerimizin kendi programlarındaki boşlukları göz önünde bulundurarak verilen destekten faydalanmaları yararlarına olacaktır.

Ders günü ve Saati :

Pazartesi     10.00-12.00 (Salon 7)

Çarşamba    12.00-16.00 (Salon 6)

Perşembe    14.00-16.00 (Salon 7)

Cuma          13.00-15.00 (Salon 6)

 

28/02/2013 – YC


1.479 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.