Uyuşturucu ile Mücadele İçin Sahaya Çıktılar

Uyuşturucu ile Mücadele İçin Sahaya Çıktılar
18.01.2017
583
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ),  Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sakaryaspor Kulübü tarafından uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak amacıyla futbol maçı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen karşılaşmaya, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Sakaryasporlu futbolcular ve futbol severler katıldı.

“Bağımlı Olma, Özgür Ol” temasıyla yapılan futbol maçının başlama vuruşunu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptı. Uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak için yapılan futbol maçında başta Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Sakaryasporlu futbolcular, SAÜ’lü akademisyenler ve idari personel ter döktü.

Maç sonunda açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Elmas, “Gerçekten hem uyuşturucu ile mücadele konusunda hem de uyuşturucuya karşı duyarlı olma konusunda böyle bir proje başlattık. Projeye Sakaryasporlu futbolcular, değerli teknik direktör Tuncay Şanlı ve ekibi, sayın başsavcımız destek verdi. Üniversitemizde bu işe katılarak farkındalık konusunda bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Katılan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu madalya ve kupa takdim etti. Etkinliğin sonunda Tuncay Şanlı’nın, doğum günü kesilen pasta ile kutlandı.

18/01/2017 – MA


583 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.