Üniversitemizin Gizli Kahramanları: Şoförler

Üniversitemizin Gizli Kahramanları: Şoförler
14.06.2022
1.554
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü Basın Ofisi olarak bu hafta üniversitemizin emektar şoförleriyle bir araya geldik. Sakarya Üniversitesi Genel Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı kurum içi ulaşımdan sorumlu şoförler, severek yaptıkları işin ciddiyetinin de farkındalar.

Rektörlük araçlarının sevk ve idaresini gerçekleştirdiklerini söyleyen Sakarya Üniversitesi Genel Hizmetler Şube Müdürü Nihat Bozyurt, “Rektörlük araçlarının sevk ve idaresini gerçekleştiriyoruz. Amirlerimizden aldığımız tüm görevleri eksiksiz yerine getirmek için on iki şoför arkadaşla birlikte çalışıyoruz. Görevlerimiz; makam şoförlüğü yapmak, öğrenci ve personelimizin ulaşımını ve misafirlerimizin sorunsuz bir şekilde yolculuk etmesini sağlamaktır diyebilirim.” dedi.

Şoförlerin bilinenden daha fazla sorumluluğu olduğu bilgisini paylaşan Nihat Bozyurt, “Şoför arkadaşlarımız yeri geliyor şehirlerarası yolcukların yanı sıra okulumuza ait kar küreme araçlarıyla kampüsümüzün içindeki yolları da açıyor. Birbirinden usta şoförlerimizle üniversitemize hizmet ediyoruz. Ekip arkadaşlarıma kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Tekerlerine taş değmesin inşallah.” ifadelerini kullandı.

“Can taşıdığımız kadar canımızı da ortaya koyuyoruz”

Sakarya Üniversitesinde 18 yıldır görev yapan Hakan Erkurt, “Sakarya Üniversitesinde uzun yıllardır direksiyon başındayım. Bu işin zorlukları ve kolaylıkları var. Bizler hayat taşıyoruz, arabaya bindiğimizde sadece kendimizi götürmüyoruz. Can taşıdığı kadar canını da ortaya koyan kişileriz.” diyerek görevini ciddiyetle yaptığının altını çizdi.

Çalışma arkadaşlarının da sorumluluklarının farkında olduğunu ifade eden deneyimli şoför Erkut, “Görev kâğıdı geldiğinde ben ve arkadaşlarım taşıdığımız insanın, yüklediğimiz yükün sorumluluğunun farkındayız. İşimiz kolay değil ama severek yapıyoruz. Yaptığın işi önce seveceksin, sevgin kadar da ciddi olacaksın. ‘Arabayı çalıştır, gaza bas git’ kadar basit değil işimiz. Yolcularımızın bizlere güveni çok önemli.” şeklinde konuştu.


1.554 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.