Üniversitemizden Kocaeli Üniversitesine Ziyaret

04.01.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a SAÜ Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Altınsoy eşlik etti. Üniversite, kamu kurumları ve sanayi iş birlikleri hakkında fikir alışverişlerinin gerçekleştiği ziyarette iki üniversitenin uluslararası projeleri ve eğitim hareketlilikleri hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al’a teşekkürlerini sundu.