Üniversitemizden 50’den Fazla Dili Ücretsiz Öğrenme İmkânı

01.04.2022

Sakarya Üniversitesi dünyanın önde gelen yabancı dil eğitim araçlarından 50Languages’i öğrencilerine ücretsiz olarak sunuyor.

Kültürlerarası etkileşimin arttığı son yıllarda yabancı dil öğrenmenin de önemi arttı. Farklı bir dil öğrenmek amacıyla çeşitli kurslar ve çevrim içi dil öğrenme setleri satılıyor. Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi ise öğrencilerine, dünyanın önde gelen yabancı dil eğitim araçlarından 50Languages’i çevrim içi ortamda 50 farklı dil eğitimi ile ücretsiz kullanma imkânı tanıyor.

50’den Fazla Dil Öğrenme İmkânı

Sakarya Üniversitesinin öğrencilere sağladığı ücretsiz dil öğrenme setiyle sunulan 30 farklı dilin listesi şu şekilde:

50Languages hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için üniversitemiz kütüphanesinin ilgili sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER: