Üniversitemizde İlk Yardımcı Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemizde İlk Yardımcı Eğitimi Düzenlendi
08.05.2023
1.339
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünün katkılarıyla “İlk yardımcı” eğitimleri düzenlendi.

Üniversitemizde yaşanabilecek iş kazalarına ve özellikle son zamanlarda ülkemizde yaşanan afetlere de hazırlıklı olabilmek adına gerçekleştirilen eğitimlerde şimdiye kadar 130 personelimize eğitim verildi. Ayrıca eğitim sonunda başarılı olan katılımcılara ilk yardımcı sertifikaları ve kimlikleri de teslim edilecek.

SAÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü Hakkında;

Sakarya Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünü oluşturmak ve bu konuda farkındalık sağlayarak personellerinin bu hizmetten faydalanırken olası iş kazalarını ve meslek hastalıklarını proaktif yaklaşımla önlemeye çalışıyor. Uluslararası ve ulusal kriterler kapsamında, iş sağlığı ve güvenliğinin doğasına uygun olarak; çalışan insanı önceleyen, çevreye duyarlı, kalite temelli ve sürdürülebilirliği temel alan ilkelerle yaptığı çalışmalarında, üniversitemizde iş sağlığı ve güvenliği kültürünü kurumsallaştırmak ve kamu kuruluşlarına örnek bir kurum olmayı amaçlıyor.


1.339 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.