Gök Gürültülü

Üniversiteler Futbol 1.Lig Türkiye Şampiyonası

14.03.2014

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 1. Liginde mücadele eden Sakarya Üniversitesi Futbol takımı Antalya’da maçlarına devam ediyor.

Birinci gün Aksaray Üniversitesiyle karşılaşan Futbol takımımız rakibini 3-0 yendi ve üç puanı hanesine yazdırdı. Goller 3.dakikada 16 forma numaralı Yasin Dil, 8.dakika 7 forma numaralı Cihan Yangel, ikinci yarının başında 46.dakikada 2 forma numaralı Mürsel Türkyılmaz maçın skorunu ilan etti.

SAÜ : 3 Aksaray Üniversitesi :0

Tarih : 10.03.2014 Saat 14:00 Yer : Antalya

SAÜ : 2 Gazi Üniversitesi : 1

Tarih : 11.03.2014 Saat 16:00 Yer : Antalya

Takımımız rakip çoğunluğunu Profesyonel futbolculardan oluşturan Gazi Üniversitesi karşısında mücadele eden SAÜ’lü genç sporcu öğrencilerimiz adeta Gazi Üniversitesini sahadan sildiler. İlk yarıda direkleri geçemeyen sporcularımız 2. Yarıda 2-1 ile rakiplerini yendiler. Goller 70.dakikada santrafor Samet DEŞİŞ şık bir golle 1-0 öne geçmemizi sağladı. 73.dakikada oyuna sonradan giren Onur KALYONCU 2. Golü attı uzatma dakikalarında rakip iki penaltı kulandı birini gole çevirdi skor tabelası SAÜ 2 Gazi 1 üç puan yine bizim.

Sakarya Üniversitesi    : 3             Kırıkkale Üniversitesi  : 2

Üniversitelerarası 1.lig grup birinciliği Futbol müsabakaları

Maçın
Tarihi  : 13 Mart 2014
Yer     : Antalya
Goller  :
11 numara Yasin İNTAŞ (BESYO) 45.dakika

5 numara Berkan KÖROĞLU (BESYO) 55.dakika

numara Cihan YANGEL (BESYO) 80.dakika

Sakarya Üniversitesi 9 puanla ligde birinci sırada.

14/03/2014 – //