Uluslararası Ofis, Uluslararası Dolaşımda Olan Öğrencileriyle Hoş Geldin Yemeğinde buluştu

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim ve staj hareketliliği kapsamında bulunan Erasmus ve Freemover öğrencileri için Uluslararası Ofis tarafından yemek düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Özer Köseoğlu, Uluslararası Ofis Koordinatörü Prof.Dr. Mahpeyker Öztürk, Uluslararası Ofis Koordinatör Yardımcıları ve diğer ofis çalışanlarının da katıldığı etkinlikte, öğrencilere yöresel yemekler eşliğinde hoş geldiniz denildi.

Açılış konuşmasını yapan Prof.Dr. Özer Köseoğlu, üniversite ve şehir olanakları hakkında bilgi verirken, öğrencilerin karşılaşabileceği sorunlara da değindi. Uluslararası Ofis Koordinatörü Prof.Dr. Mahpeyker Öztürk ise öğrencilere yönelik planlanan yeni etkinliklerden bahsetti. Uluslararası ofis çalışanları ve uluslararası dolaşımda olan öğrenciler birbirleriyle tanışarak, üniversitemizin misafirlerinin öğrenim hayatı boyunca ve daha sonra sürdürecekleri bağların temeli atıldı.Almanya, İspanya, Kazakistan, Malezya, Ukrayna, gibi farklı ülkelerden gelen öğrencilerin katıldığı etkinlikte, yemek sonrası keyifli sohbetler edildi, uluslararası öğrenciler kendi dillerinde şarkılar söyledi.

Öğrenciler, yemek davetinden oldukça memnun kalırken, hatıra fotoğrafı çekimiyle etkinlik sona erdi.