Uluslararası Miras Dil ve Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sempozyumu (ISOHTEL) Brüksel’de Gerçekleştirilecek

Uluslararası Miras Dil ve Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sempozyumu (ISOHTEL) Brüksel’de Gerçekleştirilecek
28.07.2023
1.463
A+
A-

Sakarya Üniversitesinin proje ortağı olduğu Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen Language Tree Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Uluslararası Miras Dil ve Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sempozyumu”na (ISOHTEL) proje ortaklarından Belçika Türk Dili Enstitüsü, Uyum ve Araştırma Merkezi ev sahipliği yapacak.

Sempozyum, 26-27 Eylül 2023 tarihlerinde kültürel ve tarihi zenginlikleriyle ünlü Brüksel’de düzenlenecek. ISOHTEL, Türkçenin hem miras dil olarak hem de yabancı dil olarak öğretimi konusunda tüm alanlardaki bilgi ve deneyimleri paylaşmak için bir platform sunacak. Sempozyumda bildiri, poster ve panel önerileri kabul edilecek.

Sempozyum, Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde sunumların yapılacağı bir etkinlik olacak. Özet kabul süreci 15 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecektir. Sempozyum programı ise 1 Eylül 2023 tarihinde ilan edilecektir. Katılımcılar, bildirilerini yüz yüze veya çevrimiçi olarak sunma imkanına sahip olacaklardır.

Daha fazla bilgi için Uluslararası Miras Dil ve Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sempozyumu (ISOHTEL)’nin resmi web sitesi olan www.isohtel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


1.463 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.