Uluslararası Eğitim Teknolojileri Sempozyumu Gerçekleştirildi

08.06.2011

Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nin işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Eğitim Teknolojileri Sempozyumu (IETS – The International Educational Technology Symposium) 25-27 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.

Onur kurulunda Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yunus Söylet ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas’ın yer aldığı konferans üç gün sürdü.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, IETC Genel Koordinatörü Prof.Dr. Aytekin İşman, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rahmi Karakuş, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mahmut Tüncel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Hüseyin Gökçekuş, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Alper Cihan konfrensın açılışında birer konuşma yaptılar.

Genel Koordinatörlüğünü Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Aytekin İşman’ın yürüttüğü Konferansa 1200’e yakın kişi katıldı. 6 salonda aynı anda gerçekleştirilen konferansa 28 ülkeden alanında uzman birçok bilim adamı ve akademisyen katıldı. Konferansta sunulan 50 makale, SSCI’da yer alan TOJET Dergisi’nde yayımlanacak.