Uluslararası Doğal Afetler ve Afet Yönetimi Sempozyumu

23.11.2017

Sakarya Üniversitesi, Karabük Üniversitesi ve Akademik Platform tarafından organize edilen ‘2. Uluslararası Doğal Afetler ve Afet Yönetimi Sempozyumu’ (ISHAD2018),  4-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Doğal Afetler ve Afet Yönetimi Sempozyumu’nda doğal afetler ve afet yönetimi gibi konular ele alınacak. Sempozyuma,  akademisyenler, uzmanlar, bürokratlar, yerel yönetimler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları, kurumları ve vakıfların katılması bekleniyor.

ISHAD2018 sempozyumu ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ishad.info adresinden, broşürüne ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

ISHAD2018

23.11.2017 – YC