Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri Sona Erdi

Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri Sona Erdi
04.04.2014
554
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Malzeme Bilimleri Topluluğu tarafından düzenlenen 6’ncı Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri sona erdi.

Sakarya Üniversitesi Malzeme Bilimleri Topluluğu tarafından SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen 6. Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri sona erdi. Üç gün boyunca devam eden etkinliğin ikinci gününde CVS Makina firmasından Dr. Özgür Çelik konuşmacı olarak katıldı. Dr. Özgür Çelik katılımcılara AR-GE merkezi nasıl olunduğu, yapısını, önemini ve Sakarya Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri üniversite-sanayi işbirliklerini ile projeleri katılımcılara anlattı.

Etkinliğin son gününde ilk oturumu MİSAD Başkanı ve Badycote firmasının Genel Müdürü Barış Telseren gerçekleştirdi. Telseren katılımcılara ısıl işlemin sanayi de kullanım alanlarını, sektördeki yerinden, MİSAD’ın çalışmalarından bahsetti.

6. Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri etkinliğinin son oturumuna Diler Demir Çelik Firmasının Kalite Kontrol Mühendisi ve Malzeme Bilimleri Topluluğunun eski başkanı Onur Meydan konuşmacı olarak katıldı. Çalıştığı Firmadaki iş akışı ve sektör hakkında bilgi verdi. Mezun olduktan sonra yaşadığı tecrübelerini dile getiren Meydan, “Sakarya Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü aranan Mühendis profiline sahiptir” dedi.

Sunumların ardından konuşmacılara plaket takdim edildi.

04/04/2014 – GG


554 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.